Kiégett egy idős nőket szállító limuzin

Vágólapra másolva!
A kaliforniai idősek egyikük születésnapját ünnepelték, többen már 90 évesek is elmúltak. Mindannyian sértetlenül megúszták.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy limuzin Kalifornia északi részén hétfőn, a benne ülő tíz idős hölgy - akik közül néhány már 90 éves is elmúlt - sértetlenül átvészelte a balesetet. Alig több mint egy hónappal ezelőtt meghalt öt ápolónő egy kigyulladt limuzinban a San Francisco-öböl feletti egyik hídon.

Az idős hölgyek egyikük 90. születésnapját ünnepelték. A limuzin az ünnepelt háza előtt állt, már tízen ültek benne, és a sofőr arra várt, hogy a parti minden résztvevője megérkezzen. Ekkor fehér füst kezdett el áradni a vezetőfülkét és az utasteret elválasztó falból - mondta el az ünneplők legfiatalabbja, aki 63 éves.

A hölgyek közül többen már bottal vagy járókerettel közlekednek, de mindenkinek sikerült kiszállnia az autóból, mielőtt kigyulladt. Az eset hírére a helyszínre érkező tévéstáb felvételein látszott, hogy a limuzin belseje teljesen kiégett.

Május elején szintén kigyulladt egy limuzin a San Francisco-öböl felett átívelő San Mateo-Hayward hídon. A benne utazó kilenc nő - harmincas-negyvenes éveikben járó ápolónők - szintén ünnepelt. Öten közülük életüket vesztették, a négy életben maradtat füstmérgezéssel szállították kórházba.