Vágólapra másolva!
Elgázolt egy fotóst Justin Bieber hétfőn. Az áldozat a lábán sérült meg, de a kanadai énekes nem állt meg segíteni neki, kiszállás nélkül elhajtott.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber elütött egy fotóst hétfőn éjjel Los Angelesben, ám a rendőrség szerint nem történt cserbenhagyásos gázolás. A Laugh Factory nevű éjszakai szórakozóhely közelében valamivel éjfél előtt készült videofelvételen jól látszik a 19 éves énekes, amint fehér Ferrarija kormánykereke mögött, fotósok gyűrűjében éppen távozni igyekszik - jelentette kedden a KCAL tévécsatorna.

A TMZ amerikai portál szerint Bieber integetett a fotósoknak, hogy engedjenek utat neki, ám ahogy elindult, egyiküket elütötte, majd elhajtott. "Nem cserbenhagyásos gázolásról van szó, a nyomozás még folyik" - mondta a Los Angeles-i rendőrség szóvivője, Bruce Borihanh.

A rendőrség szerint a fotóst a bal lábán keletkezett, nem életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Bieber képviselője nem nyilatkozott.

A kanadai énekes után egy májusi baleset kapcsán már nyomoz a rendőrség, mert a szomszédjai szerint autójával túl gyorsan hajtott ki Los Angeles-i házának kapuján. Tavaly is több incidensnek volt részese: a müncheni repülőtéren a házi kedvencként tartott majmát vették el tőle, mivel nem tudta a papírjait felmutatni, Londonban pedig egy fotóssal dulakodott a hotel előtt, ahol a turnéja idején lakott.