Pornófilmet játszott le az óriási utcai kivetítőn

Vágólapra másolva!
Egy saját szórakoztatására letöltött, hazájában betiltott pornófilmet játszott le véletlenül egy kínai szerelő a javítására bízott óriási utcai kivetítőn Csilin városában.
Vágólapra másolva!

A Hongkongban készült pornófilm az északkelet-kínai nagyváros központi pályaudvarával szembeni épületen lévő óriáskivetítőn futott mintegy tíz percen át - írja az MTI.

A rendőrség kiderítette, hogy az óriáskivetítőt az épületben székhellyel rendelkező reklámcég bérli, amely karbantartót hívott a szerkezet megjavítására.

A szerelő a cég egyik számítógépén elkezdte lejátszani a saját szórakoztatására letöltött pornófilmet, nem tudván, hogy a számítógépe össze van kötve a kivetítővel. Tíz perc múlva a cég illetékese telefonon felhívta, és felszólította, hogy azonnal állítsa le a mozizást.

A férfi kikapcsolta a számítógépet, és a DVD-t kidobta az ablakon. A hongkongi film egy 12. században, a Szong-dinasztia idején élt nőcsábászról szól, akinek hat felesége és 19 ágyasa volt. Kínában a betiltott filmek terjesztéséért maximum két év börtönbüntetés jár. A férfit pornográfia terjesztéséért is felelősségre vonhatják.