Kamu volt a nagy NASA-s felfedezés

Vágólapra másolva!
Béna, még csak egy kicsit sem vicces videóklipre mutat a hatalmas felfedezést ígérő honlap linkje. Át lett verve mindenki. 
Vágólapra másolva!

Természetesen hatalmas kamu volt az az oldal, amelyen azt ígérték, hogy az egész emberiséget megrázó felfedezést tesznek közzé. A nagy felfedezésre kattintva az alábbi csodálatos videót lehet meghallgatni.

Az elmúlt pár napban egyre több helyen írtak a rememberthe13th.com honlapról. Itt az olvasható, hogy a NASA egy történelmi felfedezést tett, amely az egész bolygót megrázza majd. Ez a nap emlékezetes lesz mindenkinek, ezután már semmi nem lesz ugyanolyan. A bejelentést eredetileg november 13-ára tervezték a honlap működtetői, de valamiért előrehozták október 6-ra, ahogyan azt a honlapon lévő visszaszámláló mutatta.

A NASA-ra nem jellemző kijelentések miatt a legtöbb külföldi hírportálnak az volt a véleménye, hogy valójában egy ügyes reklámkampányról van szó, amíg a NASA igazi honlapja nem elérhető az amerikai kormány leállása miatt. A NASA logóját viszont ez esetben jogtalanul használják, mert ezt az egyet tiltja a szervezet (minden más NASA-kép szabadon használható).

Hát kiderült a rejtély.