Felakasztotta magát, mert nem facebookozhatott

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egy 17 éves indiai tinédzser felakasztotta magát, mert a lány szülei nem engedték, hogy használja a mobiltelefonját és a Facebookot - írta az indiai NDTV.com. Az eset szerdán este történt, miután Aishwarya S. Dahiwal a szüleivel veszekedett azon, hogy mikor használhatja számítógépén a Facebookot. A vita után a lány a szobájába ment, búcsúüzenetet írt, majd felakasztotta magát.

Az üzenetben az állt, hogy szülei folyamatosan gátolták abban, hogy használja a Facebookot. "A Facebook annyira rossz lenne? Nem tudok élni ilyen kötöttségekkel, mint ahogyan nem tudok élni Facebook nélkül sem" - írta a lány.

A Mumbaitól 500 kilométerre található parbhani rendőrség egyik tisztje azt mondta, hogy a szülei többször megtiltották a lánynak, hogy használja a közösségi oldalakat és azt, hogy telefonján cseteljen. "Mint minden szülő, így ők is csak azt akarták, hogy lányuk ne kallódjon el, azt tanácsolták, hogy koncentráljon inkább a műszaki tanulmányaira, és tartsa magát távol a cseteléstől és a Facebooktól" - mondta a rendőrtiszt.