Dennis Rodman szerint Kim Dzsongun egy jószívű kölyök

Vágólapra másolva!
Dennis Rodman, a Chicago Bulls legendás kosarasa privátszigetén látogatta meg Kim Dzsongunt. Most londoni újságíróknak beszélt élményeiről.
Vágólapra másolva!

Az eddig is tudható volt, hogy Dennis Rodman valamiért szimpatikusnak tartja az éhező Észak-Korea véreskezű diktátorát, Kim Dzsongunt. A Féreg most Londonban beszélt bizarr barátságáról, hogy reklámozza azt a kosárlabda-meccset, melyen egy általa összeállított csapat méri össze erejét észak-koreaiakkal. A mérkőzés egyébként ajándék lesz Kim Dzsongun 31. születésnapjára.

Rodman főleg egyik észak-koreai látogatásáról beszélt, amikor diktátor magánszigetén járt. A helyről úgy nyilatkozott, hogy nincs ott semmi érdekes, csak „normális emberek isznak finom koktélokat és nevetgélnek. Olyan mint Ibiza vagy Hawaii, csak itt ő az egyetlen lakos.”

A Féreg szerint egyébként Kim Dzsong Un egy jószívű srác, aki nem akar mást, mit enyhíteni Észak-Korea elszigeteltségét. Ebben igyekszik segíteni neki Rodman. A kosarast a brit riporterek sem tudták zavarba hozni: az észak-koreai rezsimmel kapcsolatos kérdésekre következetesen annyit válaszolt: „Nem érdekli, hogy Kim odaát mit csinál.”