Egy fekete özvegytől féltik a szocsi olimpia biztonságát

Ruzanna Ibragimova, a fehér özvegy egy orosz körözési fotón, Szocsi közelében látták
Vágólapra másolva!
A dagesztáni Ruzanna Ibragimova egy agyonlőtt kaukázusi muszlim szélsőséges özvegye, aki a biztonsági ellenőrzések dacára állítólag be tudott jutni a téli olimpiára készülő Szocsiba. Attól tartanak, hogy öngyilkos merényletre készül.
Vágólapra másolva!

Amerikai terrorelhárítók is segítik az oroszokat, hogy megtaláljanak egy feltehetően terrortámadásra készülő nőt az olimpiára készülő Szocsiban. A feltételezések szerint az öngyilkos robbantásra készülő „fekete özvegy” (egy elhunyt terrorista felesége) már az olimpia biztonsági zónáján belül lehet.

Ruzanna Ibragimova Forrás: HO

Az ABC amerikai hírcsatorna helyi szállodai alkalmazottakra hivatkozva jelentette, hogy teleszórták a várost a 22 éves dagesztáni Ruzanna Ibragimova képével, és a reptéren is ilyen szórólapokat osztogatnak. Személyleírása szerint bal arcfelén tíz centis sebhely látható, sántít, és bal keze könyökben nem hajlik.

A feltételezések szerint tíz napja érkezhetett Szocsiba. Többen aggasztónak tartják, hogy sikerült átsiklania a Vlagyimir Putyin orosz elnök által sokat emlegetett a téli olimpia alkalmából Szocsi körül kialakított biztonsági gyűrűn.

A nő az orosz hatóságok szerint kapcsolatban áll a kaukázusi muszlim emirátust kikiáltó szélsőséges csecsen vezérrel, Doku Umarovval, aki azzal fenyeget, hogy terrortámadásokat követ el a téli olimpia ellen.

Kövessen minket a Facebookon is!