Volt barátnője felpofozta Soros Györgyöt a bíróságon

Vágólapra másolva!
A milliárdos egy házat ígért a dél-amerikai szappanopera sztárnak, amit aztán elmulasztott neki adni kapcsolatuk lezárása után.
Vágólapra másolva!

Kiakadt a bíróságon Adriana Ferreyr, és megütötte Soros Györgyöt, valamint milliárdos ügyvédjét is - írja a New York-i Daily News. A 30 éves dél-amerikai szappanopera sztár több millió dolláros keresetet nyújtott be a 83 éves Soros ellen, miután a férfi szerinte nem teljesítette az ígéreteit, ami miatt túlzott érzelmi megrázkódtatást élt át.

Ferreyr azután támadt a milliárdos exére, miután a bíróságon nem volt lehetősége kamerával rögzíteni Soros ügyükben tett vallomását. A fiatal nő, amikor kiderült, hogy viselkedése miatt nem hallgathatja meg Soros vallomását sem, először a saját ügyvédjére támadt, majd valamivel később a bíróság épületében fejbe verte Sorost, akit meg is pofozott volna, ha Soros ügyvédje nem fogja le.

Ferreyr haragja így Soros ügyvédje ellen fordult, akinek leverte a szemüvegét, a milliárdos másik ügyvédjére pedig válogatott szitkokat szórt, amiért lefogták.

A színésznő azért perelte be Soros Györgyöt, amiért a milliárdos kapcsolatuk idején egy majdnem 2 millió dollár értékű ingatlant ígért neki, de a házat végül Soros jelenlegi felesége kapta meg.