Az anya három gyerekével együtt hajtott az óceánba

Vágólapra másolva!
Először a férje elől menekült a testvéréhez, majd a démonok elől az óceánba hajtott egy amerikai anya a három gyerekével. A gyerekeknek azt mondta, hogy jobb helyre viszi őket, miközben azok sikítottak, mert már süllyedt az autó.
Vágólapra másolva!

Nem akarta a gyerekeit a férje közelében látni, ezért fogta mindhármukat, betette őket az autóba, és elhajtott Dél-Karolinából. Az anyuka a Floridában élő testvéréhez ment először, aki már érezte, hogy baj van, de nem tudta megakadályozni, hogy az anya innen is tovább menjen. Egyenesen az Atlanti-óceánhoz tartott, ahol kisbuszával belehajtott a vízbe - írta a CNN.

Egy arra járó házaspár észrevette, hogy a jármű a sekély vízben van. Sikolyokat hallottak, és látták, hogy két gyerek sír, és kalimpál segítségért. Tim Tesseneer gyorsan leállította autóját, és segíteni rohant. Később felidézte, hogy az egyik gyerek azt kiabálta, hogy "segítsen rajtunk, az anyánk meg akar ölni". A másik nagyobb gyerek az anyával verekedett a kormánykerékért. Az anya közben azt ismételgette, hogy "minden rendben, minden rendben".

Közben megérkezett egy újabb utas, és ő is csatlakozott a mentéshez. Kinyitották az ablakot, és kiemelték a két (9 és 10 éves) gyereket, miközben a jármű egyre süllyedt. A víz már közel egy méter magasan vette körbe a kisbuszt. A CNN azt írta, hogy ha ők nem segítenek, akkor jó eséllyel az autó a gyerekekkel együtt elsüllyedt volna. Volt egy harmadik, három éves gyerek is, aki az üléshez volt kötve. Őt a közben odaérkező vízimentők csatolták ki és szedték ki a járműből.

Az anya közben már kiszállt, és csendben sétált arrébb, mint egy idegen, valamilyen megszállottsággal az arcán - írták le a szemtanúk a jelenetet. A rendőrök elfogták, majd a bíróság engedélye után le is tartóztatták emberölési kísérlet miatt.

A gyerekek a rendőröknek úgy emlékeztek vissza, hogy az anyjuk azt mondta nekik, csukják be a szemüket, és aludjanak. Miközben a kocsi már süllyedt, és ők sikítoztak, az anya azt mondta, hogy egy jobb helyre viszi őket, és azt ismételgette, hogy "mindannyiunkat megvédem". A rendőröknek a kihallgatáson később egyfolytában vallási témákról beszélt.

Az eset még kedden történt, de a rendőrségi anyag nyilvánosságra kerülésével most derültek ki a részletek. A nő testvére a rendőröknek tett bejelentéskor azt mondta, hogy egyfolytában Jézusról beszélt, és arról, hogy démonok vannak a házban. "Megpróbálom kordában tartani" - mondta a testvér, aki már akkor jelezte, hogy aggódik a három gyerek miatt.

Az óceánba tartó jelenet egyébként szerencsés körülmények közt elkerülhető lett volna. Közúti rendőrök ugyanis megállították a nőt, és kérdéseket tettek fel neki, miközben a gyerekei ott ültek az autóban. A nő mosolygott, és látszólag nyugodt volt. A rendőröknek viszont azt mondta, hogy a férje miatt aggódik a biztonságukért. A nyomozati iratból kiderül, hogy a rendőrben felmerült, hogy a nő mentálisan nincs teljesen rendben, de miután egyeztetett egy másik helyszínen lévő rendőrrel, tovább engedték, mert úgy látták, hogy a törvények szerint nincs joguk feltartóztatni.