Átlagos pénisze lehet a brit férfi alibije

Vágólapra másolva!
Különösen apró, és óriási. Ezt mondták tanúvallomásaikban egy ismert brit PR-os péniszéről azok a nők, akik szexuális erőszakkal vádolják a férfit. Az ügyvéd azzal vágott vissza, hogy kliense pénisze átlagos.
Vágólapra másolva!

Meglepő védelmi taktikát választott egy szexuális erőszakkal vádolt, helyben jól ismert brit PR-szakértő, Max Clifford ügyvédje. A hetven éves Cliffordot azzal vádolja az ügyészség, hogy 1966 és 1984 között 11 alkalommal erőszakoskodott összesen hét, akkor 14 és 20 év közötti áldozatával.

Richard Horwell ügyvéd azt állítja, hogy az áldozatok vallomásai ellentmondásosak Clifford péniszéről. Ezek ugyanis a "különösen aprótól" az óriásiig terjednek. "A négy tanú mindegyike téved. Mr. Cliffordnak ugyanis átlagos méretű pénisze van. Ez lesz az ő bizonyítéka", jelentette ki az ügyvéd.

A perben korábban egy tanú azt vallotta, hogy Clifford 1966-ban az autójában erőszakoskodott vele, Clifford azzal védekezett, hogy akkor nem volt autója és nem tudott vezetni. A férfi azt elismerte, hogy az irodáiban szexelt, de azt állítja, hogy sosem erőszakolta magát rá senkire, és sosem volt oda a fiatal lányokért. Azt is mondta, hogy nem volt szüksége "szereposztó díványra", és hogy a 60-as, 70-es és 80-as évek "aktív idők" voltak.