Mickey Rourke Putyin-rajongó lett

US actor Mickey Rourke (C) stands in front of journalists as he wears a T-shirt with the portrait of Russia's President Vladimir Putin in central Moscow on August 11, 2014. The sale of a new collection of T-shirts with Putin's portrait starts in the Russi
Mickey Rourke Putyin-pólóban
Vágólapra másolva!
Mickey Rourke amerikai színész Putyin orosz elnököt ábrázoló grafikával díszített pólót vásárolt hétfőn Moszkvában, és azonnal magára is öltötte.
Vágólapra másolva!

A szürke pólót a legismertebb orosz áruházban, a Vörös térnél álló GUM-ban vette a 61 éves filmsztár, és mintegy száz nézelődő szeme láttára azonnal magára is húzta. Amikor azt kérdezték tőle, hová fogja felvenni, azt válaszolta: viselni fogja mindenhol, még Amerikában is.

Mickey Rourke Putyin-pólóban Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

A pólón Putyin az orosz tengerészet egyenruháját viseli, ám úgy tűnik, nem ez a legnépszerűbb Putyin-grafikás felső, hanem az, amelyiken az elnök strandon heverve koktélt iszik.

A pólók két fiatal orosz tervező, Anna Jefremova és Ivan Jercsov új, Putyin-grafikákkal díszített ruhadarabokból álló kollekciójához tartoznak. A tizenötféle póló a nemzetközi színtéren aratott új "orosz győzelmeket" hivatott ünnepelni: a Krím elfoglalását és a Szocsiban tartott téli olimpia sportsikereit – hangoztatták.

Kevesebb mint egy nap alatt majdnem ötezer darabot adtak el a hazafias ruhadarabokból.