Haláleset a NAV-ellenőrök nyomában

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, egy árust szívinfarktus gyanújával kórházba szállítottak, egy másikat pedig rendőrök tepertek le és bilincseltek meg a hétvégén Pusztamérgesen, miután a NAV ellenőrei próbavásárlást tartottak a falunapon.
Vágólapra másolva!

NAV-ellenőrök jelentek meg a kakaspörköltfőző versennyel kiegészített szüreti fesztiválon Pusztamérgesen., Próbavásárlást végeztek az egyik kürtőskalácsosnál is, fél órával később pedig visszamentek, hogy eljárást indítsanak a nyugtát nem adó árus ellen. A férfi azzal védekezett, hogy akkor már ingyen adta az édességet, így kaptak egy felet az ellenőrök is.

A delmagyar.hu információja szerint míg a kürtőskalácsos az igazát próbálta bizonyítani, egyre több árus kezdett el méltatlankodni, a szóváltás pedig tettlegességig fajult. Egy üllési fiatalember a gyanú szerint üdítős palackot vágott az egyik NAV-os fejéhez. Az ellenőrök rendőrt hívtak. Az erősen ittasnak látszó férfi ellenállt, mire járőrök a földre nyomták, megbilincselték és előállították.

Egy kecskeméti vállalkozó, aki vendégként volt jelen a rendezvényen, szívinfarktust kapott és összeesett. A mentősök hosszú ideig küzdöttek az életéért, próbálták újraéleszteni, de már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette. Közben az asztmás, állandó kezelés alatt álló kürtőskalácsos is mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért őt infarktusgyanúval kórházba szállították.