NBA-sztár ölelgette Kate Middletont

LeBron James, Kate Middleton
NEW YORK, NY - DECEMBER 08: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge pose with LeBron James (R) backstage as they attend the Cleveland Cavaliers vs. Brooklyn Nets game at Barclays Center on December 8, 2014 in the Brooklyn borough of New York City. Neilson Barnard-POOL/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Cleveland Cavaliers magabiztos győzelmet aratott a Brooklyn Nets otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A találkozót a helyszínen nézte végig Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin. 
Vágólapra másolva!

A mérkőzés után találkoztak LeBron Jamesszel, a vendégek szupersztárjával, aki két mezzel kedveskedett nekik, és az egyik az ifjú György herceg nevére szólt.

Rossz nyelvek szerint Vilmos herceg kicsit feszélyezve érezte magát, amikor a hatalmas kosaras – fittyet hányva a diplomáciai szokásokra – átölelte, sőt, karolgatta kedvesét. A bizalmasságnak ez a mértéke az Egyesült Államokban ugyanis jóval elfogadottabb, mint a brit uralkodói házban, ahol nagyra értékelik a személyes szféra tiszteletét. Amerikai bulvárlapok a fotók láttán biztosra veszik, hogy a sztárkosaras mostanában nem kap meghívást Londonba.

Kínos pillanat. Getty Images/AFP Forrás: AFP/Neilson Barnard

Zavarában Katalin hercegnő a kosaras cipőjének méretén viccelődött, miközben LeBron James ismét megpróbálta átkarolni. A kosaras esetében az illemtan ismeretének hiányát csak tetézte a hónaljában éktelenkedő hatalmas izzadtságfolt, ami valószínűleg nem lehetett túlzottan illatos.

A brit sztárpár így is remekül érezte magát a mérkőzésen, ahol a kosaras mellett találkoztak Jay-Z-vel és feleségével, Beyoncé-val is.