Eltört Harrison Ford bokája és medencéje

Ford, Harrison Los Angeles, 2015. március 6.
Tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész a Los Angeles-i Penmar golfpályán 2015. március 5-én. Ford egy kétüléses, világháborús harci repülőgé
Los Angeles, 2015. március 6. Tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész a Los Angeles-i Penmar golfpályán 2015. március 5-én. Ford egy kétüléses, világháborús harci repülőgéppel szállt fel a Santa Monica-i repülőtérről, alig repült egy fél mérföldnyit, amikor értesítette a repülőteret, hogy meghibásodott a gép motorja, ezért visszafordul. A repülőtérig már nem jutott el, de ügyelve arra, hogy ne lakott területre zuhanjon, a gépet egy golfpálya fölé irányította. A színész súlyosan megsérült, de szóvivője szerint nincs életveszélyben. (MTI/AP/Damian Dovarganes)
Vágólapra másolva!
Megműtötték a Los Angeles-i kórházban Harrison Fordot, akinek a bokája és a medencéje törött el, amikor kisgépével kényszerleszállást hajtott végre egy golfpályán. Az arcán szerzett egy mély vágást is.
Vágólapra másolva!

Szerencsére két orvos is éppen golfozott, amikor a színész gépe földet ért a pályán. A többi szemtanúval együtt ők is azonnal a repülőhöz siettek, amelyről azt hitték, hogy ki fog gyulladni – számolt be a Times Live.

Az egyik orvos, Sanjay Khuruna azt nyilatkozta a Los Angeles Timesnak, hogy Ford magánál volt, bár zavarodottnak tűnt, és megkérdezte tőlük, hol van.

Attól féltek, hogy kigyullad a gép Forrás: MTI/AP/Damian Dovarganes

A műtéten túl van

A Los Angeles-i KTLA tévécsatorna egy „Ford-családhoz közeli” forrásból úgy értesült, hogy a színésznek eltört az egyik bokája és a medencéje, emiatt műteni kellett.

Szemtanúk szerint szerzett egy csúnya, mély vágást az arcára és néhányat a fejére is, de a People magazin által megkérdezett orvos szerint emiatt nem kell aggódnia, mert az ilyesmi szépen gyógyul, ha a beteg megfelelő orvosi ellátást kapott.

Valószínűleg szerzett egy újabb sebhelyet az arcára Forrás: AFP