Dolgozni látták Vlagyimir Putyint

SQUARE FORMAT 2587001 Russia, Novo-Ogarevo. 03/13/2015 March 13, 2015. President Vladimir Putin (left) and President of the Supreme Court Vyacheslav Lebedev during a meeting in the Novo-Ogaryovo residence. Alexei Druzhinin/RIA Novosti
Vlagyimir Putyin és Vjacseszlav Lebegyev
Vágólapra másolva!
Munka közben mutatta Vlagyimir Putyin orosz elnököt pénteken az orosz állami televízió, ahogyan a Moszkva környéki novo-ogarjovói rezidenciáján az orosz legfelsőbb bíróság elnökével, Vjacseszlav Lebegyevvel tárgyal a jogrendszer reformjáról.
Vágólapra másolva!

A rövid felvételen az orosz elnökön nem mutatkoztak betegség vagy rossz egészségi állapot jelei. Mosolygott és bólogatott Lebegyev szavaira, valamint néhány szót mondott a bírósági rendszerről.

Korábban az interneten azt követően kezdtek el pletykák terjedni Putyin egészségi állapotának romlásáról, hogy a Kreml szerdán bejelentette: az elnök elhalasztja a napokban tervezett kazahsztáni látogatását. Kazah kormánykörökből - névtelenül - olyan jelzések is érkeztek, hogy Putyin megbetegedett.

Vlagyimir Putyin és Vjacseszlav Lebegyev Forrás: AFP/Ria Novosti/Alexei Druzhinin

Az orosz államfő egy hete nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Utoljára március 5-én volt látható a nagyközönség számára, amikor Matteo Renzi olasz miniszterelnökkel találkozott Moszkvában.