Melegszépségversenyen zsűrizik a belga kormányfő

BELGAPOLITICS BELGIUM POLITICS MINISTERRAAD CONSEIL DES MINISTRE Belgian Prime Minister Charles Michel gives a press conference after a Minister's council meeting of the federal government in Brussels on February 27, 2015.  AFP PHOTO / BELGA PHOTO / NICOL
Charles Michel
Vágólapra másolva!
A belga kormányfő, Charles Michel is részt vesz a legszebb flandriai meleg férfit megválasztó zsűri munkájában - jelentették a szervezők. 
Vágólapra másolva!

A flandriai szépségversenyt május 29-én tartják Antwerpenben, ahol 12 jelölt közül választják ki a legszebbet, a flamand ajkú belgiumi meleg közösség úgynevezett nagykövetét, aki egyben egész Belgiumot képviselni fogja a 2016-os meleg világszépe-választáson, a Mr. Gay World versenyen.

Nacionalista polgármester is volt már ott

Tavaly a Mr. Gay Flandria zsűrijében Bart de Wever antwerpeni polgármester, az N-VA flamand elnevezésű nacionalista párt vezetője foglalt helyet. A belga miniszterelnök amúgy vallon anyanyelvű.

Charles Michel Forrás: AFP/Belga Photo/Nicolas Maeterlinck

Belgiumot idén is egy flamand résztvevő, a tavalyi választás győztese, Jordy de Smet képviseli a világszépe-választáson április 26. és május 4. között a Dél-afrikai Köztársaságban.