Így azonosítják a Germanwings áldozatait

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a Germanwings-áldozatok azonosításának aktív szakasza a francia csendőrség bűnügyi kutatóintézetében, a Párizs melletti Pontoise-ban. A hozzátartozóknak még hónapokig várniuk kell az eredményekre. A március 24-én a francia Alpokban történt légi szerencsétlenséget a másodpilóta, Andreas Lubitz szándékosan okozhatta.
Vágólapra másolva!

Szakértők folyamatosan dolgoznak azon, hogy azonosítsák a roncsok között felfedezett 600 emberi testrészt. Már biztos, hogy köztük van a pszichés problémákkal küzdő Andreas Lubitzé is, amelyet magasan a hegyoldalban találtak meg.

Forrás: MTI/AP pool//Christophe Ena

A Barcelonából Düsseldorfba tartó Airbus A320-as repülőgép a fedélzetén 150 emberrel 800 kilométeres óránkénti sebességgel csapódott a hegyoldalba, és apró darabokra szakadt.

Forrás: MTI/AP pool//Christophe Ena

A szakemberek Pontoise-ban DNS-vizsgálatokat végeznek. A hozzátartozók önként vethették alá magukat DNS-mintavételnek, hogy így beazonosíthatók legyenek eltűnt szeretteik földi maradványai.

Schumacher féltestvére a lezuhant Germanwings-géppel akart utaznihttp://www.life.hu/drlife/20150328-schumacher-feltestvere-a-lezuhant-germanwings-geppel-akart-utazni.htmlBréking! Megtalálták a másodpilóta földi maradványaithttp://www.life.hu/news/20150330-germanwings-repulogep-katasztrofa-pilotajanak-foldi-maradvanyait-megtalaltak-indulhat-a-dns.htmlTeljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlKözös gyermekükkel várandós Andreas Lubitz barátnője? http://www.life.hu/news/20150330-kozos-gyermekukkel-varandos-andreas-lubitz-baratnoje.htmlDepressziója mellett szembetegséggel is küzdött a Germanwings-gép másodpilótája - Attól félt, hogy elveszíti a látásáthttp://www.life.hu/news/20150329-depresszioja-mellett-szembetegseggel-is-kuzdott-a-germanwings-gep-masodpilotaja-andreas-lubitz-attol.html