15 évre kibérelte a pornószínésznőt

Vágólapra másolva!
Gyászolnak Rola Takizava rajongói, a 22 éves pornószínésznő ugyanis otthagyta az ipart, mert 15 évre szóló exkluzív szerződést kötött egy titokzatos kínai üzletemberrel. Cserébe egymilliárd jent kap.
Vágólapra másolva!

A félig orosz, félig japán pornószínésznő 2012-ben kezdett el filmezni, és elsősorban Kínában lett népszerű. Az üzletről a China Record nyomán számolt be a Tokyo Reporter internetes oldala.

Szépen keres

A 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget egy magát megnevezni nem kívánó kínai üzletember fizeti a lánynak. A brit Mirror beszámolója szerint a pár már meg is jelent együtt nyilvánosan egy pekingi rendezvényen – igaz, a férfi maszkot viselt, hogy elrejtse a személyazonosságát.

Annyit tudni róla, hogy a kínai szórakoztatóiparban dolgozik, és kínai sajtóinformációk szerint több százmillió dollárra rúg a vagyona.

Hivatalosan személyi asszisztens

Az egykori színésznő hivatalosan személyi asszisztensként dolgozik majd a férfi mellett, aki támogatni fogja kínai karrierjét is. Az említett eseményen azonban kéz a kézben jelentek meg, ami feltételezi, hogy a szerződésnek van egy „intim” klauzulája is.