Belefojtották a szót Angela Merkelbe

angela merkel troll beszed
Germany's Chancellor Angela Merkel addresses a press conference at Elmau Castle near Garmisch-Partenkirchen, southern Germany, on June 8, 2015 at the end of a G7 summit. Germany hosts a G7 summit at the Elmau Castle on June 7 and June 8, 2015. AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL
Vágólapra másolva!
Rászólt Angela Merkelre a német parlament alsóházának elnöke, mert a kancellár túl hangosan beszélgetett az ülésteremben.
Vágólapra másolva!

A nyári szünet előtti utolsó ülését tartotta a német törvényhozás alsóháza, a Bundestag, amikor Norbert Lammert házelnök rászólt Angela Merkelre, mert társalgása zavarta a felszólalást.

Angela Merkel ezúttal túl hangosan tárgyalt, úgyhogy beléfojtották a szót Forrás: AFP/Robert Michael

A kereszténydemokrata Merkel a pártja, a CDU nagykoalíciós partnerének, a szociáldemokrata SPD-nek a frakcióvezetőjével egyeztetett, a jelek szerint túl hangosan. Norbert Lammert alelnök rászólt, és azt mondta:

Merkel erre szó nélkül felállt, és néhány széksorral hátrébb vonult partnerével, Thomas Oppermann-nal. Lammert egyébként arra kérte a képviselőket, hogy ne induljanak hosszú szabadságra, könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a görög válság miatt össze kell hívni a Bundestag rendkívüli ülését.