Katolikus zarándokokat tarolt le a teherautó

Mazapil, 2015. július 30.
A városi hatóság által közreadott képen egy felborult teherautó Mazapilban 2015. július 29-én, miután a sofőr elvesztette uralmát a homokot szállító jármű felett és az zarándokok közé hajtott a Zacatecas mexikói szövetségi államb
Mazapil, 2015. július 30. A városi hatóság által közreadott képen egy felborult teherautó Mazapilban 2015. július 29-én, miután a sofőr elvesztette uralmát a homokot szállító jármű felett és az zarándokok közé hajtott a Zacatecas mexikói szövetségi államban fekvő városban. A balesetben legalább húsz ember életét vesztette, sokan megsérültek. (MTI/EPA/Mezapil városi hatóság)
Vágólapra másolva!
Teherautó rohant bele egy zarándokmenetbe Mexikóban, a balesetben 20-an meghaltak, és háromtucatnyian sérüléseket szenvedtek. 
Vágólapra másolva!

A sérültek közül sokaknak súlyos az állapota. A baleset Mexikó középső részén fekvő Zacatecas állam Mazapil városában történt. A homokot szállító billenős teherautó nagy sebességgel rohant bele a katolikus zarándokmenetbe, ami egy templomba tartott.

Egy felborult teherautó Mazapilban Forrás: MTI/EPA/EFE/Mezapil városi hat?/-------------------

A teherautó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett.

Valószínűleg a kelleténél gyorsabban hajtott, más feltételezések szerint azért, mert a fékrendszer felmondta a szolgálatot. A rendőrség keresi a tragédia helyszínéről elmenekült teherautó-sofőrt.