Csúnyán elbántak az oroszlánölő fogorvos nyaralójával

Vágólapra másolva!
Ismeretlenek festékszóróval az oroszlángyilkos szót írták fel annak az amerikai fogorvosnak a floridai nyaralójára, aki nemrégiben világszerte állatbarátok ellenségé vált azáltal, hogy vitatott körülmények között megölte Zimbabwe híres oroszlánját, Cecilt - közölték szerdán amerikai híroldalak.
Vágólapra másolva!

A sertéskörmöt nem erősítették meg

A feliratot a Walter Palmer fogorvos által 2013-ban 1,1 millió dollárért megvásárolt Marco Island-i házának garázsajtajára festették fel. A rongálást kedden fedezték fel. Az ügyben a helyi rendőrség vizsgálatot indított.

A Global Investigative Group elnevezésű, ingatlanok védelmére szakosodott magáncég vezetője szerint az elkövetők emellett

pácolt sertéskörmöt szórtak szét Palmer garázsfeljáróján.

Ezt az értesülést hivatalosan nem erősítették meg.

Tüntetők Walter Palmer fogorvosi rendelője előtt Bloomingtonban, Minnesotában július 29-én Forrás: AFP/Adam Bettcher

Fenyegetéseket is kapott

Az 55 éves Palmer a közösségi médián keresztül több fenyegetést kapott. A minneapolisi külvárosi rendelője előtt tüntetéseket tartottak. A vadász sajnálkozását fejezte ki Cecil elejtése miatt, ugyanakkor az állította, úgy tudta, hogy a zimbabwei oroszlánvadászata törvényes volt. A fogorvos floridai nyaralójában jelenleg senki sem lakik. Az épületet biztonsági kamerákkal szerelték fel.