Bangkoki robbantás: őrizetbe vették a harmadik gyanúsítottat

a nap képei agusztus 17
Mentők és tűzoltók húznak ki egy sérültet a mai bangkoki robbantás helyszínén. A detonáció a város nagy bevásárlóközpontjainak közelében, egy forgalmas csomópontnál történt. A rendőrség szerint terroristák robbantottak. http://www.origo.hu/nagyvilag/20150817-bomba-robbant-bangkok-kozpontjaban.html
Vágólapra másolva!
A thaiföldi hatóságok őrizetbe vették a Bangkokban augusztus közepén elkövetett robbantásos merénylet harmadik gyanúsítottját.
Vágólapra másolva!

Kamarudeng Szahót az ország déli részén fekvő Narathivat tartomány Szungaj Kolok körzetében fogták el két nappal ezelőtt, és a fővárosba, Bangkokba szállították.

A vizsgálatok során a nyomozók arra a megállapításra jutottak, hogy kapcsolatba állt az ügy nyolc körözöttjének egyikével, Vanna Szuanszannal. A most őrizetbe vett férfit azzal gyanúsítják, hogy részt vett a terrorcselekményt végrehajtó csoport tevékenységében.

Mentők és tűzoltók húznak ki egy sérültet a bangkoki robbantás helyszínén. A detonáció a város nagy bevásárlóközpontjainak közelében, egy forgalmas csomópontnál történt. Forrás: AFP/Pornchai Kittiwongsakul

A bangkoki Eravan hindu szentélynél augusztus 17-én elkövetett merényletnek húsz halálos és több mint 120 sebesült áldozata volt. A halottak között 14 külföldi volt, közülük heten a szárazföldi Kínából, illetve Hongkongból érkeztek.