Négyéves kislányt lőtt agyon a dühös sofőr

Vágólapra másolva!
Agyonlőtt egy négyéves kislányt az egyesült államokbeli Új-Mexikóban egy feldühödött sofőr, aki előtte a gyermek apjával keveredett vitába.
Vágólapra másolva!

A kislány a hétéves bátyjával és édesapjával utazott, amikor egy másik autóból tüzet nyitottak rájuk. Az apa előzőleg szóváltásba keveredett a fegyverét többször elsütő sofőrrel, aki az egyik golyóval a kislány fejét találta el. Az ABC televíziós csatorna csütörtöki jelentése szerint a gyilkosság Albuquerque városában, egy főúton történt. A gyermeket kórházba szállították, ahol belehalt sebesülésébe.

Az eset még kedden történt, de nem világos, hogy pontosan mi vezetett az erőszakhoz. Az édesapa, Alan Garcia azt mondta, hogy a lövéseket egy közlekedési helyzet miatt kialakult vita előzte meg. "Olyan büszkén mesélte az embereknek, hogy pontosan négyéves lett" - mesélte kislányáról Garcia az ABC-nek nyilatkozva. A rendőrség a történtekkel összefüggésben egy névtelen feljelentés alapján őrizetbe vett szerdán egy 32 éves gyanúsítottat, aki beismerte tettét.