Bűnösnek találta a bíróság a facebookos gyilkost

Vágólapra másolva!
Rezzenéstelen arccal fogadta a bűnösségét kimondó ítéletet Miamiban Derek Medina, aki 2013-ban nyolc golyóval végzett a feleségével, majd feltette a véres holttestről készített képet a Facebookra. Életfogytiglani börtön várhat rá. 
Vágólapra másolva!

A 33 éves vádlott nem tett vallomást a tárgyaláson, de az ügyvédjei hiába próbálták azzal mentegetni, hogy önvédelemből lőtte agyon 26 éves feleségét, mert az asszony egy konyhakést fogott rá.

A bíróság szerdán bűnösnek találta emberölésben, az ítélet pedig valószínűleg életfogytiglan lesz – számolt be a Miami Herald. Ez majd a január 11-ei ítélethirdetésen derül ki.

Magára hagyta a gyereket

A bíróság bűnösnek találta a férfit kiskorú veszélyeztetésében is, mert a gyilkosság után magára hagyta az otthonukban a felesége 10 éves kislányát.

A férfi egy durva veszekedés végére tett pontot fegyverrel. Mind a nyolc golyót a feleségébe röpítette, aztán feltette a véres holttestről készített képet a nyilvános Facebook-oldalára ezzel a szöveggel: „Börtönbe kerülök vagy kivégeznek a feleségem megöléséért. Szeretlek benneteket, srácok. Hiányoztok. Vigyázzatok magatokra. Facebook-közösség, látni fogtok még a hírekben.”