Vicces poszttal hozta helyre bakiját a Miss Universe műsorvezetője

Miss Universe 2015.
LAS VEGAS, NV - DECEMBER 20: Miss Philippines 2015, Pia Alonzo Wurtzbach (L), reacts as Miss Colombia 2015, Ariadna Gutierrez (R), is incorrectly named 2015 Miss Universe instead of First Runner-up by host Steve Harvey (not pictured) during the 2015 Miss Universe Pageant at The Axis at Planet Hollywood Resort & Casino on December 20, 2015 in Las Vegas, Nevada. Miss Philippines 2015, Pia Alonzo Wurtzbach (L), is correctly named 2015 Miss Universe. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Különleges karácsonyi üdvözlettel köszöntötte rajongóit az interneten Steve Harvey amerikai műsorvezető, aki a múlt hétvégén Las Vegasban a kolumbiai szépségkirálynőt hirdette ki tévedésből a Miss Universe verseny győztesének.
Vágólapra másolva!

Steve Harvey később javította a neveket, bár a kolumbiai Ariadna Gutiérrez Arévalo már a koronát viselte, amikor a műsorvezető bocsánatot kért, és közölte, hogy összekeverte a neveket.

Valójában Miss Universe 2015-ben a 26 éves Fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbach színésznő és modell lett, aki végül megkapta a fejdíszt és a legszebbnek járó címet. Steve Harvey eredetileg őt második helyezettként jelentette be.

Pár percig lehetett csak szépségkirálynő a kolumbiai Ariadna Gutiérrez Arévalo Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A végleges második helyezett Ariadna Gutiérrez Arévalo, a harmadik a 27 éves Olivia Jordan lett az Egyesült Államokból, az oklahomai Tulsából.

A műsorvezető mostani önkritikus Facebook-posztjában kellemes húsvéti ünnepeket kívánt.