Bepanaszolta a feleségét, mert szidta Erdogant

2016.02.22. 21:17

Saját feleségét panaszolta be egy török férfi, mert az asszony rendszeresen szidta a török elnököt. A nő válaszul beadta a válókeresetet.

Panaszt emelt a hatóságoknál felesége ellen egy török kamionsofőr Recep Tayyip Erdogan török elnök megsértése miatt. Bosszantotta, hogy az asszony minden alkalommal szitkok özönét zúdította az államfő fejére, amikor Erdogan megjelent a televízió képernyőjén - írta a Yeni Safak török lap.

Lejegyezte a szidalmakat

A 40 éves kamionsofőr folyamatosan követelte a feleségétől, hogy hagyja abba az elnök szidalmazását. Felesége, akit szintén bosszantott a nyaggatás, azt válaszolta neki, hogy

ha ez ennyire zavarja, írja le a sértéseket, és emeljen panaszt a hatóságoknál.A férj így is tett: bizonyítékként lejegyezte felesége válogatott inzultusait, majd benyújtotta panaszát az izmiri hatóságoknál.

Beadta a válókeresetet

A férfi a lapnak úgy nyilatkozott, állandóan kérdőre vonta nejét, miért szidja Erdogant.

Elnökünk jó ember, és nagyszerű dolgokat visz véghez Törökországban - mondta a kamionsofőr, aki azt is hozzátette, hogy ha apja szidalmazta vagy sértegette volna az elnököt, ezt neki sem nézte volna el, és ugyanúgy panaszt emelt volna ellene.

Mindenesetre a 38 éves feleség jogi válaszlépései sem maradtak el: beadta a válókeresetet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK