Meglepődhet az Oscar-díjra váró Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmben
Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmben
Vágólapra másolva!
Eddig mindenki biztosra vette Leonardo DiCaprio Oscar-díját, és Cate Blanchett esélyessége sem volt igazán kétséges. A célegyenesbe fordulva azonban egyre több a kritikus hang, az arcát felvállalni nem akaró fanyalgó. Ilyenekkel beszélgetett az egyik brit bulvárlap tudósítója is. 
Vágólapra másolva!

Az Akadémia több tagja szerint idén sem érdemel Oscar-díjat Leonardo DiCaprio és a Carol sem, ami a magukat megnevezni nem kívánó tagok szerint sokkal inkább szól a ruhákról, semmint a színészi alakításokról.

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmben Forrás: InterCom

A brit bulvárlap, a Daily Mail Online úgy tudja: egyáltalán nem biztos, hogy összejön Leonardo DiCaprio nagy álma, az Oscar. A forráskritikával olvasandó írásban régi akadémiai tagokra hivatkoznak, akik állítólag nevetséges alakításnak bélyegezték a DiCapriótól a The Revenant (A visszatérő) című filmben látottakat.

Carol Forrás: ©2015 The Weinstein Company. Vertigo Media

A lapnak nyilatkozó egyik akadémiai tag arról is beszélt, hogy Cate Blanchett alakítása a Carol című filmben szintén nem a fantasztikus színészi alakításról, hanem a pompás és látványos ruhákról szól.