Meglepődhet az Oscar-díjra váró Leonardo DiCaprio

2016.02.26. 23:48

Eddig mindenki biztosra vette Leonardo DiCaprio Oscar-díját, és Cate Blanchett esélyessége sem volt igazán kétséges. A célegyenesbe fordulva azonban egyre több a kritikus hang, az arcát felvállalni nem akaró fanyalgó. Ilyenekkel beszélgetett az egyik brit bulvárlap tudósítója is. 

Az Akadémia több tagja szerint idén sem érdemel Oscar-díjat Leonardo DiCaprio és a Carol sem, ami a magukat megnevezni nem kívánó tagok szerint sokkal inkább szól a ruhákról, semmint a színészi alakításokról.  

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmbenForrás: InterCom

A brit bulvárlap, a Daily Mail Online úgy tudja: egyáltalán nem biztos, hogy összejön Leonardo DiCaprio nagy álma, az Oscar. A forráskritikával olvasandó írásban régi akadémiai tagokra hivatkoznak, akik állítólag nevetséges alakításnak bélyegezték a DiCapriótól a The Revenant (A visszatérő) című filmben látottakat.  

CarolForrás: ©2015 The Weinstein Company. Vertigo Media

A lapnak nyilatkozó egyik akadémiai tag arról is beszélt, hogy Cate Blanchett alakítása a Carol című filmben szintén nem a fantasztikus színészi alakításról, hanem a pompás és látványos ruhákról szól. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK