Pedofilt fogtak a menekültek Idomeniben

pedofiliával vádolt menekült
Idomeni, 2016. március 18. Pedofíliával vádolt társukat kísérik rendőrökhöz migránsok a macedón határ mellett fekvő Idomeni görög falu közelében lévő táborukban 2016. március 17-én. A férfit azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolt egy hétéves gyermeket. (MTI/EPA/Nake Batev)
Vágólapra másolva!
Csak a rendőrőrs közelsége mentett meg egy feltételezett pedofilt Idomeniben. A férfit társai fogták el a görög–macedón határon álló menekülttáborban. 
Vágólapra másolva!

Saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást az Idomeni melletti táborban élő menekültek. Egy fotós örökítette meg, ahogy migránsok egy csoportja átadott a rendőröknek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy

megerőszakolt egy hétéves gyereket.

A férfit többen megrúgták, valaki egy övvel ütötte Forrás: MTI/EPA/Nake Batev

Majdnem meglincselték

A katonai mintás nadrágba és bézs pulóverbe öltözött férfit több társa végighurcolta a menekülttáboron. Mögötte egy kislányt is vittek, de a fotós azt nem tudta megmondani a The Daily Mail újságírójának, hogy ő volt-e az áldozat.

A feltételezett pedofillal nem bántak kesztyűs kézzel, többen megrugdosták, egy férfi pedig az övével próbálta ütni a fejét.

– mondta a fotóriporter.

A gyanúsítottat átadták a rendőröknek Forrás: MTI/EPA/Nake Batev

Az apokalipszis tábora

Görögországban jelenleg körülbelül 46 ezer migráns torlódott fel a nyugat-balkáni útvonal lezárása óta. Közülük 14 ezren a macedón határ mellett, Idomeniben táboroznak, borzasztó körülmények között. Közülük a héten több ezren megpróbáltak átkelni a határon, de nem jártak sikerrel.