Békésen sétált Brüsszel utcáin a terrorista

police Horizontal
A photo taken during a press conference to present a police search notice for the third suspect from the Brussels airport attack at the headquarters of the Federal Prosecutor in Brussels on April 7, 2016 shows a scene from video footage showing the suspect leaving the site of the attack. Belgian prosecutors on April 7 launched a fresh appeal for help to find a suspected third attacker in last month's bombings at Brussels airport, releasing new video footage and pictures of the so-called "man in the hat". / AFP PHOTO / JOHN THYS
Vágólapra másolva!
A belga ügyészség nyilvánosságra hozott egy újabb felvételt arról a terroristáról, aki fehér dzsekiben elkísérte a brüsszeli repülőtéren elkövetett támadás tetteseit. A férfi változatlanul szökésben van.
Vágólapra másolva!

A térfigyelő kamerák felvételei alapján már tudják a brüsszeli hatóságok, merre járt a merényletek után a titokzatos fehér dzsekis férfi.

Az ügyészség hozta nyilvánosságra a fotót, amely 9:50 perckor készült – jelentette a BBC.

Az ügyészség azt is megerősítette, hogy még nem azonosították a férfit, aki változatlanul szökésben van.

A Sheraton előtt is járt Forrás: AFP/John Thys

Eldobta a kabátot

A férfi a támadás után elsétált a Sheraton szálló és egy Avis autóbérlő parkolója mellett, majd eldobta a hírhedtté vált fehér kabátot. A közeli Zaventemben egy térfigyelő kamera felvétele szerint már csak egy feltűrt ujjú, világos inget viselt.

Eric Van der Sypt ügyész szerint különösen fontos lenne, ha előállnának olyanok, akik esetleg véletlenül lefényképezték a férfit – számolt be az NBC News.

Az ügyészség reméli, hogy többen is lefotózták véletlenül az utcán Forrás: AFP/John Thys