Az ágyneműtartóban rejtegetett két puskát egy ravazdi férfi

Vágólapra másolva!
Két megyében foglaltak le a rendőrök fegyvereket, illetve kábítószert több házkutatás során. Egy ravazdi férfi az ágyneműtartóba rejtett két puskát.
Vágólapra másolva!

Fegyvereket foglaltak le a rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok és Győr-Moson-Sopron megyében csütörtökön kora reggel. Előbbi helyen kábítószergyanús anyagot és azok előállításához, terjesztéséhez használatos eszközöket is találtak - írja a police.hu.

Puskák az ágyneműtartóban

A nyomozók csütörtökön kora reggel tartottak házkutatást egy 57 éves férfinél, miután lakossági bejelentés érkezett arról, hogy

engedély nélkül tart lőfegyvereket ravazdi otthonában.

A gyanúsított tagadta, hogy bármilyen illegális eszköz lenne a tulajdonában, ennek ellenére a rendőrök két puskát és több száz lőszert találtak egyik szobájának ágyneműtartójába rejtve.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Győri Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt nyomoz, a fegyvereket pedig lefoglalták.

Fegyvert, és drogot is találtak

Jász-Nagykun-Szolnok megyében több hónapos nyomozást követően csütörtök hajnalban több kisújszállási helyszínen tartottak házkutatást a rendőrök.

A nyomozók lőfegyvereket vagy annak utánzatait, lőszereket, kábítószergyanús anyagokat és kábítószer-kereskedelemhez használatos eszközöket találtak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak egy 20 éves kisújszállási férfit csütörtök hajnalban, akit kihallgattak és őrizetbe vették.