Lelőtte milliomos barátját egy volt szlovák fürdőruhamodell

Vágólapra másolva!
Egy spanyol bíróság 15 év börtönre ítélt egy 26 éves szlovák lányt, amiért megölte volt kedvesét, egy brit milliomost.
Vágólapra másolva!

Maria Kukucova egykori fürdőruhamodell 2014 áprilisában, vélhetően egy elfajult veszekedés során lőtte le Andrew Bush 48 éves bristoli üzletembert annak marbellai villájában. A szülővárosában ékszerkereskedőként jól ismert milliomos és a szlovák lány két és fél évig járt együtt, viszonyuk néhány hónappal a végzetes incidens előtt bomlott fel.

Az exmodell valaha a férfi bristoli ékszerboltjában dolgozott és ott mélyült el a kapcsolatuk.

Kukucova formálisan sosem ismerte be a gyilkosságot, a málagai bíróság előtt egyre csak azt hajtogatta, hogy nem állt szándékában ártani expartnerének,

a fegyvert a férfi vette elő és "az csak úgy elsült".

Az ügyészség szerint a szlovák lány kétszer lőtte fejbe és egyszer vállon a férfit.

A tragédia után Maria Kukucova a férfi luxusterepjáróján menekült el, miután abból kiparancsolta a férfi új, orosz szeretőjét, Marija Korotajevát. A férfi és új kedvese váratlanul érkezett haza a marbellai házba, ahol épp ott találták Kukucovát.

A bíróság fél év plusz szabadságvesztést szabott ki a szlovák lányra, amiért betört volt partnere otthonába. Ezen kívül Kukucova 200 ezer euró fájdalomdíjat köteles fizetni a férfi lányának és nővérének.

Andrew Bush korábban a BBC helyi adásának bemondójával, Sam Masonnal élt házasságban, akitől Ellie nevű 21 éves lánya született.

A vádlott Szlovákiába szökött, de ott négy nap múlva feladta magát, és nem sokkal később kiadták őt Spanyolországnak.