Feldarabolták és tengerbe dobták az orosz házaspárt

Vágólapra másolva!
Egy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon.
Vágólapra másolva!

A turisták körében népszerű Natadola strandon még június végén két pár láb került elő, amelyeket nehezékkel ellátott hálóba csomagoltak, ma pedig újabb maradványokat sodort partra a víz - írta Fiji Sun című helyi lap.

A rendőrség közölte, hogy a DNS-vizsgálatok eredménye alapján a Jurij és Natalija Sipulinként azonosított, három hete eltűnt orosz házaspár testrészeiről van szó. A párt megölték, holttestüket pedig feldarabolták.

Az orosz házaspár a Csendes-óceán déli részén található Fidzsi legnépesebb szigetén, a fővárosnak, Suvának is otthont adó Viti Levun egy farmot bérelt, ahonnan egy láncfűrész is eltűnt a hatóságok közlése szerint.

A Fiji Sun úgy tudja, hogy a két orosz állampolgár még 2011-ben települt át a Fidzsi-szigetekre, ahol zöldséget és gyümölcsöt termesztettek, alkalmanként pedig fotózást vállaltak. Egyik üzlettársuk a lapnak elmondta, hogy a pár anyagi gondokkal küzdött február óta, amikor gazdaságukat tönkretette a mintegy 900 ezer lakosú szigetországon végigsöprő Winston nevű szuperciklon.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy búvárok segítségével folytatja a pár maradványai utáni kutatást a Natadola strand közelében.