Bosszút áll a papgyilkos terrorista nővére, ettől retteg a nevelőapa

petitjean, pap, gyilkosság, franciaország
A picture obtained on July 27, 2016 shows Abdel Malik Petitjean, 19, one the two men who stormed into a church on July 26 in the northern French town of Saint-Etienne-du-Rouvray during morning mass and cut the throat of a 86-year-old priest at the altar. Two jihadists who attacked a French church and brutally murdered a priest had pledged allegiance to the Islamic State group, a video showed on July 27. The attack in the Normandy town of Saint-Etienne-du-Rouvray came as France was still coming to terms with the Bastille Day killings in Nice claimed by IS. / AFP PHOTO / STRINGER / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Megszólalt az egyik papgyilkos terrorista nevelőapja. Három éve nem látta a fiút, most a lányát félti.
Vágólapra másolva!

Franck Petitjean, Abdel Malik Petitjean nevelőapja a Sud-Ouest című lapnak nyilatkozott. Ő Bordeaux-ban él, a terrortámadás után maga ment be a rendőrségre.

Abdel Malik Petitjean, a 19 éves papgyilkos terrorista Forrás: AFP/Stringer

A lapnak azt mondta, épp a támadás napján ünnepelte 46. születésnapját. A terroristát még néhány hónapos korában fogadták örökbe, de már három éve nem látta. Idén viszont váratlanul felhívta, hogy nála töltené a szünidőt augusztusban.

Franck Petitjean most viszont a lányát félti, mert, azt mondja, ő nagyon kötődött a fiúhoz. Attól retteg, hogy a lány majd bosszút akar állni, és ő is gyilkolni fog.

A 19 éves Abdel Malik Petitjean Saint-Etienne-du-Rouvray-ban ejtett túszokat egy templomban. Egy idős papnak elvágták a torkát, végül kommandósok lőtték le őket. A terroristákat először azonosítani sem tudták, annyira szétlőtték a fejüket.