Sorozatgyilkos járja Phoenix utcáit

Ezt a férfit keresik a rendőrök
Vágólapra másolva!
Hét embert lőtt le és kettőt sebesített meg eddig az amerikai Phoenix városban egy feltételezett sorozatgyilkos, akit nagy erőkkel keresnek a hatóságok. Tíz év után ez az első sorozatgyilkosság Arizona állam fővárosában.
Vágólapra másolva!

A gyilkos Phoenix két, főleg spanyol ajkúak lakta negyedében vadászik áldozataira, akiket rendszerint éjszaka lő le otthonuk előtt. A gyilkosságsorozat március közepén kezdődött egy a barátaival az út szélén álldogáló 16 éves fiú lelövésével.

A legsúlyosabb, június 12-én történt esetben két, egy autóban beszélgető és zenét hallgató felnőtt nőt és egy 12 éves lányt lőtt agyon a tettes, aki rendszerint maga is autóból vagy onnan rövid időre kiszállva öli meg áldozatait. A nőket az autó utasoldala mellől lőtte le, nyolc golyót eresztett beléjük.

Ezt a férfit keresik a rendőrök Forrás: Phoenix Police Department

A hatóságok 50 ezer dollár nyomravezetői díjat tűztek ki, és fantomképet tettek közé a feltételezett tettesről, aki szemtanúk leírása szerint maga is egy spanyol ajkú fiatal férfi lehet. Indítéka ismeretlen.

Phoenixben 2005-2006-ban hat ember meghalt és 19 megsebesült egy támadássorozatban, amelynek célpontjait látszólag véletlenszerűen választották ki. Az ügyben két férfi került rács mögé.