Meglincseltek két francia családot, mert az anyákon rövidnadrág volt

Vágólapra másolva!
A francia rendőrség letartóztatott két fiatalembert a dél-franciaországi Toulonban, mert társaikkal véresre vertek egy vasárnapi bicikliző társaságot, pusztán azért, mert a nők rövidnadrágot viseltek. A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték.
Vágólapra másolva!

A két párból, a barátjukból, valamint három gyerekből álló baráti társaság vasárnap délután indult biciklizni a touloni bicikliúton, amikor nagyjából 15 kamasz és fiatalember körbevette őket. A támadók

azt kifogásolták, hogy a nők rövidnadrágban vannak, és ringyónak nevezték őket.

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Összevissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek.

Mind a két férfi súlyosan megsérült. Két gyereket pedig komoly lelki trauma ért a támadás miatt, őket pszichiátereknek kell kezelni. A bicikliút közelében volt videokamera, így két bűnözőt hamar elfogtak. Egyikük mindent tagadott, a másik szerint a videofelvétel hibás, ő ugyanis - állítása szerint - kifejezetten a család védelmére kelt. A felvételen egyébként látszott, hogy hazudott. A rendőrség körözi a többi lincselőt.