George W. Bush egyik lánya is Clintonra szavazhat

Család, Híres emberek, akikből kettő van a világon, Barbara Pierce Bush, Jenna Bush Hager
Vágólapra másolva!
A volt amerikai elnök egyik lánya is a demokrata elnökjelöltet támogathatja – ezzel nem lenne egyedül a Bush családban.
Vágólapra másolva!

George W. Bush volt amerikai republikánus elnök ikerlányainak egyike, Barbara is a demokraták elnökjelöltjét, Hillary Clintont támogatja – valószínűsítette az amerikai média azután, hogy Barbara Bush Párizsban egy Clintont támogató rendezvényen a demokrata jelölt egyik bizalmasával, Huma Abedinnel és Anna Wintourral, a Vogue című divatlap főszerkesztőjével közös képet készített.

Barbara Pierce Bush és Jenna Bush Hager Forrás: AFP

Az angol születésű Wintourról úgy tartják Washingtonban, hogy ha Clinton lesz az elnök, akkor várhatóan őt nevezik ki londoni nagykövetnek. Barbara Bush fotói több közösségi oldalra is felkerültek, a volt elnök és a Clinton-kampány azonban nem kívánta kommentálni az eseményt.

Ugyanakkor a republikánus Bush családról köztudomású, hogy egyes tagjai nem rokonszenveznek a republikánus jelölt Donald Trumppal,

és néhány családtag már nyilvánosan is jelezte, hogy Clintonra voksol majd. Jelzésértékű, hogy a Bush család egyik tagja sem volt jelen a nyáron az ohiói Clevelandben tartott republikánus elnökjelölt-állító konvención.

Idősebb George Bush volt elnök – Barbara Bush nagyapja – nemrég osztotta meg a Kennedy család tagjával, Kathleen Kennedy Townsenddel egy rendezvényen, hogy valószínűleg Clintonra szavaz majd, és mivel a magánbeszélgetés nyilvánosságra került, az érintettek meg is erősítették. A volt first lady, George W. Bush felesége, Laura Bush pedig sejtetni engedte, hogy Clintonra szavazhat.

Közben Donald Trump a Fox News tudósítása szerint fokozta a Hillary Clinton elleni támadásokat. Pennsylvaniában egy gyűlésen szombat este azt mondta, hogy Clintonnak az e-mail-botrány miatt börtönbe kellene mennie.