Filmszerepet kapott a pakisztáni teaárus fiú

Vágólapra másolva!
Első filmes szerepére készül az a helyes pakisztáni teaárus, aki egy róla készült fényképpel vált az internet sztárjává idén októberben. A hírt a mindössze 16 éves pastu fiú menedzsere is megerősítette.
Vágólapra másolva!

Arsad Khanról az iszlámábádi piacon készített képet egy sétálgató fotográfus, amit feltöltött az Instagramra. Khan épp a pakisztániak hagyományos teáját készítette ek, miközben kékeszöld szemével egyenesen a kamerába nézett.

A kép futótűzként terjedt októberben a közösségi médiában, több tízezerszer megosztották,

az iszlámábádi piacot pedig elárasztották a jóképű teaárust fürkésző tekintetek.

Forrás: Origo

Khan fényképe Pakisztántól Indiáig, sőt még azon túl is rengeteg felhasználóhoz eljutott, akik közül sokan a bollywoodi sztárokhoz hasonlították a fiút.

Azonnal ajánlatokkal halmozták el az ország vezető divatmárkái. A mindössze 16 éves fiú már szerepelt két videoklipben, kifutóra lépett egy divatbemutatón Pakisztán leghíresebb topmodelljeinek egy részével, most pedig

a filmek világába is belekóstol.

- mondta a feltörekvő csillag menedzsere, Malik Fahim. Mint hozzátette, Khan Dubajba repül az év első hónapjában. A készülő mozit az egyesült arab emírségekbeli városon kívül,

Londonban, valamint Pakisztánban fogják forgatni.

A fiatal fiú, aki a pastuk nagy részére jellemzően világos bőrű és szemű, harmadik gyerekként érkezett egy 17 gyerekes családba. Khannak egy ideig fogalma sem volt róla, hogy mekkora sztárrá vált az interneten.

- mondta Khan még októberben az AFP hírügynökségnek, hozzátéve, hogy a fénykép

"megváltoztatta a gondolkodását".

A teaárus fiú sohasem járt iskolába, de nem sokkal a híressé válását követően azt mondta, reméli, hogy a hirtelen jött hírnév lehetőséget ad neki az "előrelépésre".