Elrabolt egy 15 éves diáklányt egy tanár

Vágólapra másolva!
A lány elsős egy tennesseei középiskolában, már egy hete keresik őt és elrablóját. A rendőrség szerint az 50 éves férfi veszélyes, fegyver van nála. Az iskola diákjai és a férfi családja értetlenül állnak a történtek előtt.
Vágólapra másolva!

Egy hete keresi a rendőrség a 15 éves Elizabeth Thomast, aki a Culleokai Állami Iskolába jár, Maury megyében, az alabamai határhoz közel. A lányt március 13-án, hétfőn rabolta el egy tanár, aki a múlt hétig az iskolában tanított.

Az 50 éves Tad Cummins a Tennesseei Nyomozóiroda szerint kitervelte a lány elrablását. A férfit emberrablással és kiskorú szexuális zaklatásával vádolják, most a legkeresettebb szökevények listáján van.

A nyomozók vasárnapi közleménye szerint a férfi veszélyes, két fegyver is van nála.

A lányt hétfő reggel látták utoljára egy étteremnél, ugyanebben az időben a férfi egy közeli benzinkúton tankolt.

A rendőrök azóta 250 bejelentést kaptak, 24 államból a lány és a tanár hollétéről, de egyik sem vezetett nyomra.

A rendőrség szerint vagy bujkálnak a nyilvánosság elől, vagy már messze járhatnak. Mint mondták, mivel már több mint 5 napja keresik őket, akárhol lehetnek – írja az NBC News.

A férfi felesége a tévében kérte őt arra, hogy hozza vissza a lányt. Az iskolai diákjai is meglepődtek a történteken, többen azt írták, hogy korábban felnéztek a tanárra, és sosem gondolták volna, hogy ilyesmire képes lehet.