Pénisszel riogatják a nőket zaklató férfiakat a metrón Mexikóban

Vágólapra másolva!
Mellkas, has, ágyék, annak közepén egy petyhüdt pénisz. Ez a mexikóvárosi metró egyik speciális ülésének kialakítása. Aki nem elég figyelmes könnyen beleülhet, és a szék alatti felirat szerint legalább kellemetlenül fogja magát érezni. És ha már elolvassa, hamar rá is jön, mi volt az alkotók célja. 
Vágólapra másolva!

Mexikóvárosban sajátos módon hívják fel a figyelmet a nőket elsősorban a közösségi közlekedés közben ért szexuális zaklatásokra. Egy speciális, kizárólag férfiaknak fenntartott ülést készítettek a figyelemfelkeltő kampányban. A szék színe teljesen olyan, mint a többi normális ülésé, csak a formája rendkívüli. Egy

férfi felsőtestét, ágyékát és benne péniszét adja vissza.

A szék fölötti felirat szerint a helyet férfiaknak tartják fenn. Ha pedig valaki megelégszik ennyi információval, és nem elég körültekintő, könnyen meglepetés érheti, ha már lerogyott.

Az ülés előtt, a földön is van egy tábla szöveggel. Ha valaki idáig is eljut, egyből világossá válik számára, miről is van szó: „Ez az ülés valóban kényelmetlen, de nem lehet összehasonlítani a szexuális zaklatásokkal, amit a nők szinte minden nap tapasztalnak”.

A felmérések szerint Mexikóvárosban 10 nőből 9 már biztosan áldozata volt a szexuális zaklatás valamilyen formájának - írja a Metro.