Élő közvetítésben ölte meg kislányát a thai férfi

Vágólapra másolva!
Vírusként terjed a gyilkosok új divatja: felvételt készítenek a tettükről, és feltöltik a közösségi oldalakra, mire odaérnek a rendőrök, az áldozat már halott. Thaiföldön is egy 11 hónapos kislányt a saját édesapja gyilkolt meg. Felvételt is készített róla. 
Vágólapra másolva!

A phuketi hatóságok figyelmét a férfi barátai hívták fel a tragédiára.

Az AFP-nek egy rendőr hadnagy azt mondta, hogy azonnal a helyszínre sietett, de már elkésett. Mindketten meghaltak. A holttestek mellett egy okostelefon hevert.

A rendőrség feltételezése szerint a gyilkosság előzménye az volt, hogy a férfi összeveszett a lány anyjával.

A gyilkosságról 4 perces videofelvétel került ki a világhálóra, a videó még mindig kint van nagyon sok thaiföldi oldalán, hiába kérték a hatóságok, hogy senki ne ossza meg.

Az eset néhány nappal azután történt, hogy az amerikai Clevelandben egy 37 éves férfi megölt egy nyugdíjas férfit. Ő szintén felvételt készített a gyilkosságról, és megosztotta a közösségi oldalon. Ő három nappal később lett öngyilkos. Februárban, Chicagóban is hasonló módon követtek el egy kettős gyilkosságot.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!