A fotó, amelyen az egyik lelőtt londoni terrorista van

Horizontal
Armed police stand over what is believed to be a suspect shot at the scene of a terror attack outside Borough Market in central London on June 3, 2017. A van ploughed into pedestrians and several people were stabbed in London on Saturday, leaving at least 20 casualties in what police called a "terrorist" attack days before a general election. Armed police opened fire during two "terrorist incidents" at London Bridge and nearby Borough Market, a popular nightspot teeming with bars. / AFP PHOTO / Gabriele SCIOTTO
Vágólapra másolva!
Drámai fotó járja be a világot ezekben az órákban, az egyik halott gyilkos terrorista teste látható rajta, miután két társával hat embert megölt, és legalább 48-at megsebesített a két helyszínen végrehajtott, kegyetlen terrortámadáskor.
Vágólapra másolva!

A terroristákat a Borough Marketnél lőtték agyon a rendőrök, itt folytatták a támadást, miután a London Bridge-nél embereket gázoltak el és késeltek meg.

Összesen nyolc percig tartott még a merénylet, miután a rendőröknek szóltak,

de csak később tudták megerősíteni, hogy már nincs közvetlen veszély, és más terrorista nem menekül a helyszínről, bár abban jelen pillanatban sem 100 százalékig biztosak, hogy másnak nem volt valamilyen formában köze a merénylethez.

A fotón az látszik, hogy fémdobozok vannak a mellényére erősítve a földön fekvő gyilkosnak, először azt hitték, robbanómellényt visel,

de kiderült, hogy nem. Azt nem tudni, hogy a távolban fekvő másik ember egy másik terrorista-e a trióból, vagy egy áldozat.

Forrás: AFP/Gabriele Sciotto