May: Az aljasság ideológiájából következnek a terrortámadások, az iszlám perverz változatából

MAY, Theresa
London, 2017. június 4. Theresa May brit miniszterelnök nyilatkozik a londoni kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. előtt 2017. június 4-én. Az előző éjjel három merénylő egy furgonnal gyalogosok közé hajtott a londoni London hídon, majd a közeli piac, a Borough Market környékén késsel támadt a járókelőkre. Hét ember életét vesztette, negyvennyolc megsebesült. (MTI/EPA/Will Oliver)
Vágólapra másolva!
Theresa May brit miniszterelnök vasárnap bejelentette, hogy a terveknek megfelelően megtartják jövő csütörtökön az előrehozott parlamenti választásokat Nagy-Britanniában. A terrorizmusról is beszélt.
Vágólapra másolva!

May hozzátette: a szombat éjjeli londoni merénylet miatt a nagy pártok vasárnapra felfüggesztik kampányukat, de a választási kampány hétfőn folytatódik.

Theresa May brit miniszterelnök nyilatkozik a londoni kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. előtt 2017. június 4-én. Forrás: MTI/EPA/Will Oliver

Beszélt a terrorizmus és az iszlám kapcsolatáról is, azt mondta,

A brit kormányfő a Downing Streeten tett nyilatkozata előtt

a kabinet válsághelyzeti tanácskozó testülete, a COBRA ülésén elnökölt.

Az értekezlet utáni nyilatkozatában May nem tett említést arról, hogy változna a jelenleg érvényes második legmagasabb terrorkészültségi szint.