Hallotta, hogy sírnak a haldokló gyerekei, de nem érdekelte

Vágólapra másolva!
Egy tizenéves anya szándékosan zárta be 1 és 2 éves gyerekeit az autóba. Hallotta a gyerekei sírását, de azt mondta, hogy majd álomba sírják magukat. A gyerekek életét az orvosok sem tudták megmenteni.
Vágólapra másolva!

Egy texasi tinédzser anya szándékosan bezárta gyerekeit egy autóba, majd több mint fél napig bennhagyta őket. A gyerekek sírtak a felforrósodott autóban, de az anya megvárta, amíg azok az eszméletüket vesztették, és már nem lehetett rajtuk segíteni – írja a Fox News.

– mondta Rusty Hierholzer, Kerr megye sheriffje, majd pénteki közleményben bejelentette Hawkins letartóztatását.

Hierholzer elmondta, hogy a 19 éves anya és egy 16 éves fiú kedd este egy barátjuk házához mentek, és a közelben hagyták az autóba bezárt kisgyerekeket.

A gyerekek 15 órán át egyedül maradtak a kocsiban, kivéve egy rövid időre, amikor a 16 éves fiú lefekvés előtt kiment a kocsihoz, majd visszament aludni.

Mindketten hallották a gyerekek sírását az autóból, de a gyerekek anyja nem akarta behozni őket a házba.

– mondta.

Az anya, a 19 éves Amanda Hawkins Forrás: Bexar megyei seriffhivatal

A sheriff azt is elmondta, hogy az 1 éves Brynn és a 2 éves Addyson eszméletlen állapotban voltak, amikor Hawkins szerdán dél felé hazavitte őket.

Megmosta és átöltöztette az ájult gyerekeket.

Végül mások sürgették a tizenéves lányt, hogy azonnal szállítsák be az eszméletlen gyerekeket a kórházba. A lány azt állította az orvosoknak, hogy a gyerekek attól lettek rosszul, hogy egy tónál szagolgattak virágokat, amelyek valószínűleg mérgezettek lehettek.

A kihívott nyomozók azonban kihallgatták a lányt, aki végül nagyjából elismerte, hogy mit követett el. A kórház dolgozói a gyerekeken már nem tudtak segíteni.