Megölte barátját a tinédzser YouTube sztár

Vágólapra másolva!
A 19 éves YouTube-sztár barátja meghalt, miután mellkason lőtte egy félresikerült kaszkadőrtrükk következtében - tudatta az NBC News.
Vágólapra másolva!

Jeremy Thornton Norman megyei seriff azt nyilatkozta, hogy letartóztatták a 19 éves Monalisa Perezt, miután mellkason lőtte 22 éves barátját, Pedro Ruiz III-t. A bírósági dokumentumok szerint egy 50-es kaliberű arany Desert Eagle fegyverből adták le a lövést, amit

a világ egyik legerősebb pisztolyának tartanak.

A lány a ház kertjében lőtte le a barátját, aki egy vastag keménykötésű enciklopédiát tartott maga elé, hogy azzal blokkolja a golyót.

A nyomozati adatokból az is kiderült, hogy a mindez azért történt, mert Ruiz szeretett volna egy YouTube-videót készíteni azért, hogy megnöveljék a YouTube csatornájuk nézettségét.

Egy GoPro kamerát szereltek fel egy autó hátuljára, egy másikat pedig egy létrára. Miután elindították a felvételt, a lány felvette az 50 kaliberű Desert Eagle-t, és rálőtt arra a könyvre, amit a barátja maga elé tartott.

A golyó áthatolt a könyvön és belefúródott a fiú mellkasába.

Monalisa Perez felhívta a 911-et és elmondta, hogy véletlenül mellkason lőtte a barátját. A fiú a helyszínen meghalt.

A lány azt mondta, hogy többször is rálőtt a könyvre gyakorlásként, illetve, hogy a fiúnak is bebizonyítsa, hogy a golyó nem tud áthatolni a könyvön.

Perez körülbelül egy méterről lőtt barátjára. Akár 10 évre is börtönbe kerülhet.

A párnak van egy 3 éves kislánya, és Perez most terhes a második gyerekükkel.

A pár május óta készít videókat La MonaLisa néven a videómegosztó csatornán. A vlogra kihívásokat, mutatványokat töltöttek fel.

„Képzeld el, ha 300 ezer követőnk lesz” – mondta Perez Ruiznek az utolsó videójukon, amit együtt készítettek – „Az olyan lesz... Ó istenem!”.

A helyi tisztviselők szerint a videót nem szabad nyilvánosságra hozni.