Juncker kinyomta Merkel telefonhívását, mert azt hitte, a felesége keresi

Robert Fico és Jean-Claude Juncker
Nem várt telefonhívás zavarta meg Robert Fico szlovák miniszterelnök és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének brüsszeli sajtótájékoztatóját, amin jót derültek.
Vágólapra másolva!
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Robert Fico szlovák miniszterelnökkel tartott Brüsszelben sajtótájékoztatót, amikor megszólalt a zsebében a mobilja. "Ez a feleségem lesz", mondta az újságíróknak, majd elővette a készülékét és kinyomta. Aztán ránézett a telefonra és közölte: mégsem a nejem, ez Angela Merkel volt.. A jelenetet Ön is megnézhet a lenti videón.
Vágólapra másolva!

Fico szlovák miniszterelnök a V4-ek nevében tárgyalt Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével az élelmiszerek eltérő címkézéséről. Vagyis arról, hogy ugyanazon márkanév alatt más minőségű termékek kaphatók a nyugati országokban, mint Szlovákiában, Lengyelországban vagy Magyarországon.

- mondta Brüsszelben a szlovák miniszterelnök.

Nem várt telefonhívás zavarta meg Robert Fico szlovák miniszterelnök és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének brüsszeli sajtótájékoztatóját, amin jót derültek. Forrás: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Az élelmiszereket érintő kettős mércét Juncker is teljes mértékben elfogadhatatlannak nevezte. Megígérte mindent megtesz majd ennek mihamarabbi megszüntetéséért.

Eközben Juncker mobilja már egy ideje csöngött a zsebében. Mondandója közben kikapta a régi típusú készülékét, majd annyit mondott:

Miután a hívást elutasította, azért rápillantott a mobiljára és közölte, szintén a mikrofonba,

hogy valójában Angela Merkel német kancellár hívását nyomta ki.

A lenti videóban az 5-ik perc után Ön is megnézheti a történteket (a videót a Politico-ról vettük).