Autó zuhant ki egy texasi parkolóházból - videó!

autó
Vágólapra másolva!
Hétemeletnyi magasból zuhant az útra egy autós a kocsijával együtt Austinban, az Egyesült Államokban. Az eset még júliusban történt, de a felvételeket csak most tették közzé.
Vágólapra másolva!

A lezuhanó kocsi ráesett egy másik autóra. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb tragédia, mindkét sofőr túlélte a balesetet. A lezuhanó kocsit vezető nő előzőleg elvesztette a kontrollt a kocsija fölött, a parkolóház falának is nekiütödőtt mielőtt a mélybe zuhant - erről az ABC-nek nyilatkozott.

A nő elmondta, hogy lecsúszott a lába a fékről, és onnantól kezdve már nem volt megállás. A zuhanás után több helyen is eltörtek a csontjai, megsérült a feje, majdnem elvérzett. Életveszélyes állapotban volt, amikor kiszedték a feje tetejére zuhant kocsiból.

A másik sofőr, akinek a kocsijára rázuhant sértetlenül túlélte a balesetet, mert csak az autója hátsó részét ütötte meg az "égből pottyanó" autó.

A nő egyébként pert indít a parkolóház ellen, mert ügyvédje szerint az épület falai között kihúzott biztonsági kábeleknek meg kellett volna akadályozniuk azt, hogy lezuhanjon.