Egy bántalmazott nő őszinte vallomása - évekig verte és tartotta rettegésben vőlegénye

Vágólapra másolva!
Megverte mennyasszonyát egy angol férfi, mert a nő arra kérte,hogy ne vezessen részegen.  A férfi rendszeresen féltékenykedett, ami odáig fajult, hogy minden nap követte a fiatal nőt munkahelyére, aki nem beszélhetett más férfiakkal, sem a barátaival. Sőt, még arra is engedélyt kellett kérnie a nőnek, hogy milyen ruhadarabokat viselhet. 
Vágólapra másolva!

Lauren és Jordan kapcsolata filmbeillő módon kezdődött. A fiatal nő egy szabadidőparkban doglozott,ott találkozott a férfival. Lauren elmondása szerint először minden tökéletes volt, és biztonságban érezte magát a férfi mellett. Egészen addig, míg munkahelyet nem váltott. Egy kávézóban került, ezután változott meg a férfi viselkedése.

Lauren minden lépéséről tudni akart, követte a munkahelyére, és képes volt órákig ülni a kávézó egyik asztalánál, csak, hogy szemmel tarthassa a lányt.

Később nemcsak féltékenykedett, hanem már erőszakossá is vált- írja a DailyMail.

A nőnek engedélyt kellett kérnie, hogy hordhasson bizonyos ruhadarabokat. Sminkelni sem hagyta a fiatal nőt, mert attól tartott, hogy így vonzóbbá válik a többi férfi számára. Ekkor már többször meg is verte az agresszív férfi. Jordan, Lauren minden lépését figyelte és azt sem hagyta, hogy meglátogassa a barátait.

- meséli a fiatal nő.

2016. májusában Jordan és barátai a kedvenc csapatuk győzelmét ünnepelték. A férfi lerészegedett, és megtámadta mennyasszonyát, mert a fiatal nő megpróbálta meggyőzni, hogy a férfi részegen ne vezessen.

„Azt mondtam, hogy szeretnék hazasétálni. Erre ideges lett"- emlékszik vissza arra az estére Lauren, aki könyörgött a férfinek, hogy ne vezessen, de Jordant nem hatották meg a szavak. Lauren rákiabált Jordanre, hogy álljon meg, mire a férfi lefékezett, és az út közepén állt meg.

A férfi ekkor ököllel ütni kezdte Lauren arcát, a nyakát és a gyomrát. A lány fejéből ömlött a vér, amikor könyörögni kezdett vőlegényének, hogy hagyja abba.


Egy pár végül meghallotta a kiáltását, és Lauren segítségére siettek. A nő kihúzta Laurent a kocsiból, míg a nő barátja hívta a rendőrséget. Ekkor Jordan kimászott az autóból, és olyan messze tántorgott el, amennyire csak tudott.

Több mint egy év telt el azóta.

Lauren most egy smink és szépségterápiás tanfolyamra iratkozott be a West Midlands-i főiskolára.

Azt szeretné, ha története hatna a családon belüli erőszakot átélt nőkre.

Remélem az utazásom inspirálhat olyan embereket, akik hasonló rémálmokat éltek át, hogy elsétáljanak a támadójuk elől és olyan életet éljenek, amilyet maguknak választottak" - mondja.

Jordant bűnösnek találta a bíróság ittas vezetés és súlyos testi sértés miatt. Nemcsak 20 hónapra tiltották el a vezetéstől, és 250 Font kifizetésére kötelezték, amivel Miss Richmondot kárpótolja, hanem eltiltották volt jegyesétől egy évre, és 180 óra közmunkára ítélték.