Nem engedi Kálmán Olga bántani Hann Bandit

Kálmán Olga
Vágólapra másolva!
Sokszor írtunk már Kálmán Olga műsoráról. Nem, nem a nézettsége miatt. Azzal meglehetősen nehezen tudna bárkinek is ártani vagy segíteni, mert pár tízezer nézője a felét sem szokta elérni az azonos időben adott ATV-beszélgetős műsornak. Az előző munkahelyén is megbukott műsorvezető személye azért érdekes, mert Botka László jelöltnek választásával az ő műsorán lehetett a leginkább érzékelni a készülő, teljes ellenzéki összefekvést. Ami Botka lemondásával köddé vált. Így persze a jobbikos Simicska alkalmazottja, az egyébként balliberális kedvenc Kálmán Olga elszontyolodása érthető. 
Vágólapra másolva!

Történt, hogy Botka lemondásának napján, a teljes ellenzék fekete hétfőjén Kálmán Olga vendége az MSZP elnöke, Molnár Gyula volt. Aki nem átallotta szidni a Medián közvélemény-kutató intézetet. Minden irónia nélkül, kulturáltan beszélt róla, először meg sem nevezte, csak utalt egy intézetre, ami - enyhén szólva - összevissza mér, ráadásul nem véletlenül. Erre Kálmán Olga dühösen a szavába vágott, hogy a Mediánra gondolt? Molnár Gyula igennel válaszolt. Mire Kálmán Olga teljesen megfeledkezett magáról, és azt vicsorogta, hogy ne kenjék Hann Bandira az egészet. Így. Hann Bandira.

Forrás: ATV

A nevetséges szereptévesztés, a magáról megfeledkezés komikus és riasztó példája egészen hihetetlen még a kálmánolgai „életműben” is.

Hann Endre Forrás: atv.hu

De mire is gondolhatott Molnár Gyula? Hann Bandi (hivatalos keresztneve Endre) először nyáron közzétett egy mérést, ami szerint az LMP-Momentum-Párbeszéd-Együtt 16%-ot érne el, ha együtt indulna. Ezen feltehetően még az egykori közvélemény-kutató, jelenleg az egyszázalékos Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely is nevetett. Botka lemondása előtt néhány nappal pedig egy újabb mérésük szerint az LMP-nek 7, az MSZP-nek 9 százaléka van. Szinte egyenlőnek állnak - Hann Bandi (Endre) Mediánja szerint.

Kétségtelen: Hann Bandinak jó a humorérzéke. Kálmán Olgának kevésbé.