Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül!

2017.10.21. 14:24

Újabb részletek derültek ki a szexuális zaklatással vádolt francia kormánypárti képviselő ügyében. A civilben fogorvos képviselő rendszeresen fogdosta az asszisztensnő melleit, megpróbálta levenni a melltartóját. A nő végül akkor jelentette fel, amikor azt mondta neki: "Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül".

Christophe Arend a luxemburgi és német határ közelében fekvő Moselle képviselőjeként került be a bukott szocialista gazdasági miniszterből lett elnök, Emmanuel Macron pártjába, majd a francia történelem valaha volt legnépszerűtlenebb elnökének frakciójába. Arend 42 éves, és amúgy fogorvos. 

Christophe ArendForrás: Wikipedia Commons/Antoine Lamielle

 

A France Info hozta nyilvánosságra, hogy a parlamenti asszisztense, egy 29 éves nő feljelentette, miután Moselle hónapok óta szexuálisan zaklatta. 

Kezdetben, bármikor szembetalálkoztak a folyosón, Arend megfogta a fiatal nő mindkét mellét. Majd, miután ez ellen határozottan tiltakozott, többször is azzal próbálkozott, hogy hátulról kikapcsolja a nő melltartóját. Amikor közösen dolgoztak, többször is megpróbálta bedugni az ujját a szájába, hogy az orális szexet imitálja.

Az asszisztens végül az után jelentette fel a képviselőt, hogy Arend azt mondta neki: "Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül".