Ezek voltak a texasi tömeggyilkos utolsó szavai

texas, merénylet, lövöldözés
Sutherland Springs, 2017. november 6. Rendőrautók a dél-texasi Sutherland Springs település szalagkordonnal körbekerített baptista templománál, ahol egy ámokfutó lövöldözött 2017. november 5-én. A merénylet áldozatainak száma huszonhatra emelkedett, a sebesültek száma meghaladja a harmincat. (MTI/EPA/R. Tomas Gonzalez)
Vágólapra másolva!
A texasi lövöldöző családi vita miatt kezdett mészárlásba a baptista templomban, 26 áldozata közül 14 gyerek volt. Kelley a halála előtt még felhívta édesapját.
Vágólapra másolva!

Devin Patrick Kelleynél három fegyver is volt, amikor vasárnap délelőtt lövöldözni kezdett a First Baptist Church nevű templomban, a Wilson megyei Sutherland Springsben. Megölt 26 embert, valamint több mint 30 embert megsebesített. Az áldozatok közül 14 még gyerek volt.

Két felfegyverzett állampolgár vette üldözőbe a férfit, aki 153 km/órával hajtott, majd elvesztette uralmát a kocsija felett, és ütközött.

Kelley ekkor felhívta az édesapját, és azt mondta neki:

Ezután öngyilkos lett - írja a BBC.

Rendőrautók a dél-texasi Sutherland Springs település szalagkordonnal körbekerített baptista templománál, ahol egy ámokfutó lövöldözött 2017. november 5-én Forrás: MTI/EPA/R. Tomas Gonzalez

A férfi a támadás előtt vitatkozott a volt anyósával, fenyegető üzeneteket is írt neki. Kelley volt anyósa és apósa is rendszeresen járt a templomba, a támadás idején azonban egyikük sem volt ott.